Overslaan naar content

Geef kleur aan jouw carrière bij Vlisco!

Ontdek onze vacatures en kom het Vlisco team versterken.

De wereld van Vlisco

Ontstaan in 1846 in Nederland, ontwerpt en produceert Vlisco unieke bedrukte stoffen, gemaakt met aloude methoden en hoogwaardige materialen die oorspronkelijk zijn afgeleid van de Indonesische batik techniek. Vlisco's erfgoed en ontwerpsignatuur is een multiculturele wisselwerking van schoonheid en vakmanschap waarbij elke print zijn eigen kenmerkende originaliteit heeft.

Al bijna 200 jaar creëert Vlisco meer dan 350.000 originele textielontwerpen en kleurvariaties. Veel van deze ontwerpen zijn culturele schatten geworden, aangenomen en omarmd door Afrikaanse vrouwen; en geëerd met namen en betekenissen door de handelaren van West- en Centraal-Afrika. Binnen deze wereld van erfgoed, vakmanschap, design en storytelling vormen de stoffen van Vlisco het startpunt van mode, creativiteit en gedurfde zelfexpressie, waarbij elk eindstuk daadwerkelijk uniek in zijn soort is. 100% gegarandeerde Nederlandse wax print.

De Vlisco cultuur

Werken bij Vlisco betekent deel uitmaken van een zeer creatieve omgeving waar we trots zijn op ons product dat sterk is verankerd in de cultuur van Afrika! Onze passie is prints van hoge kwaliteit te leveren die individuele zelfexpressie en verbondenheid stimuleren. We vertellen verhalen door middel van kleurrijke, unieke dessins met jarenlange vakmanschap, expertise en verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Wij leven en werken vanuit onze merkwaarden: plezier, ondernemend, professioneel en zorgzaam.

Wat wij bieden

  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden Marktconform salaris, inclusief een 13e maandsalaris, 8% vakantiegeld, jaarlijkse bonusopties en een pensioenregeling.

  • Vakantiedagen & ATV 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen per kalenderjaar op fulltime basis.

  • Reiskosten Voor reizen met eigen- of openbaar vervoer.

  • Persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget Dat je kunt besteden aan je sportabonnement, loopbaancoaching, duurzame inzetbaarheidsbehandelingen en meer.

  • Leer- en ontwikkelmogelijkheden Diverse leer- en ontwikkelmogelijkheden die aangeboden worden via onze Vlisco Academy.

  • Gunstige locatie nabij het centrum Een werkplek gelegen in het centrum van Helmond, op loopafstand van station Helmond.

Wax printing proces

Het is alleen Vlisco wanneer elke yard echt uniek is. Ontdek het vakmanschap van ons eeuwenoude wax printproces dat de perfecte imperfecties in onze dessins brengt en elk exemplaar Wax Hollandais en Super-Wax authentiek maakt.