Storingsmonteur (ploegendienst)

Description

Vlisco is op zoek naar een monteur voor correctief onderhoud en storingen. Het doel van deze functie is het onderhouden, aanpassen en verbeteren van machines, systemen en apparatuur binnen onze productie omgeving, zodat hun werking is geoptimaliseerd en gegarandeerd blijft. De functie maakt deel uit van een team bestaande uit collega's van een groepsleider en monteurs.

 

Verantwoordelijkheden

  • Het voorbereiden en plannen van reparaties
  • Storingen oplossen en onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uitvoeren.
  • Het doen van verbetervoorstellen voor de systemen
  • Proactief omgaan met interne klanten en reageren op verzoeken en klachten
  • Het onderhoudssysteem up-to-date houden
  • Coördinatie van werk met collega's
  • Informatie en overleg met management, technici, productiepersoneel over de beschikbaarheid van machines

Requirements

Je beschikt over een mbo diploma, bij voorkeur op het gebied van elektrotechniek of werktuigbouwkunde of hebt vergelijkbare werkervaring. Je hebt affiniteit of kennis van PLC, regeltechniek en aandrijftechnologie. Daarnaast ben je nieuwsgierig, flexibel, proactief en gemotiveerd. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, accurate houding en je hebt goede sociale vaardigheden. Verder ben je bereid om in een ploegendienstrooster te werken. Voor deze rol is kennis van Nederlands en Engels vereist, zowel schriftelijk als mondeling.


Aanbod

In de rol van Storingsmonteur bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en veranderende werkomgeving. Wij bieden je een fulltime (38 uur) positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand, 25 vakantiedagen, ploegentoeslag en een goede pensioenregeling.


Organisatie

Vlisco ontwerpt en bedrukt textiel sinds 1846. Vlisco is begonnen met het bedrukken van batikstoffen voor Indonesië, maar de kracht van Vlisco ligt tegenwoordig in het waxprinten voor West- en Centraal-Afrika. Al meer dan 100 jaar zijn Vlisco en de Afrikaanse vrouwen met elkaar verbonden. Het is gestart met een groep bijzondere, ondernemende vrouwen in Togo, (die ‘Nana Benz’ werden genoemd omdat ze dol waren op het automerk Mercedes). Deze vrouwen handelden in Vlisco-stoffen en beïnvloedden het ontwerp en de kleuren ervan. Afrikaanse vrouwen zijn de prints van Vlisco in hun hart gaan sluiten en hebben de prints opgenomen in de Afrikaanse cultuur: zo hebben ze namen voor de ontwerpen bedacht, verhalen over de betekenis verzonnen en er prachtige kledingstukken van gemaakt waarmee ze vandaag de dag nog steeds hun individualiteit uitdrukken.

 

Bij Vlisco hanteren we een uniek en complex waxprintproces, dat leidt tot de magische ontwerpen, die in Nederland worden gemaakt voor Afrikaanse klanten. Als je voor Vlisco werkt, werk je voor het bedrijf met het grootste textielarchief van de wereld en met een fabriek vol expertise, die nog steeds is gevestigd in Helmond, waar het allemaal begon. Je werkt voor een bedrijf waar design centraal staat. Een bedrijf dat Afrikaanse vrouwen eert en respecteert en dat de levendigheid en kracht van Afrika erkent. 

 

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die we zoeken, stuur ons dan je CV met motivatie via de onderstaande Apply button. Indien je nadere informatie over de vacature wenst kun je contact opnemen met Heleen Poirters, Corporate Recruiter via +31629217076.