HR Administrator

Description

Vernieuwen en verbeteren staat momenteel hoog op onze agenda. Zo ook binnen onze HR-afdeling. Vanuit deze gedachte zoeken wij een HR Administrator. De rode draad in deze functie is het administratief afwikkelen van personele mutaties. Ben jij die ervaren HR Administrateur die het leuk vindt om te werken in een omgeving waar je snel moet kunnen inspringen op nieuwe vragen? Draag jij graag je bijdrage aan de veranderingen binnen Vlisco en de HR-afdeling? Dan nemen we je graag mee in de specificaties van deze functie.   


Verantwoordelijkheden

Als administratief medewerker op de HR afdeling ondersteun je één of meerdere HR Specialisten. De nadruk ligt niet alleen op HR administratieve taken, maar ook op het meedenken in processen en procedures en het uitbrengen van advies over de juiste toepassing van de arbeidsvoorwaarden. Ook ben je het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met vragen over o.a. arbeidsvoorwaarden en regelingen.

Hiernaast draag je verantwoordelijkheid voor de onderstaande uitvoerende taken:

  • Het administratief verwerken van in-, door-  en uitstroom;
  • Het verzorgen van HR-correspondentie;
  • Het uitvoeren van administratie rondom ziekteverzuim;
  • Het opstellen en actueel houden van HR-procedures;
  • Het up-to-date houden van HR info en systemen;
  • Het verzorgen van HR-rapportages en overzichten.

Requirements

Om deze rol tot een succes te maken ben je een flexibele, klant-, resultaat- en mensgerichte professional met inzicht in systemen en processen die initiatief neemt en proactief is. Je bent accuraat, stressbestendig en werkt graag in een team naar een gezamenlijk doel toe. Ook communiceer en schakel je makkelijk op alle niveaus in de organisatie.

Verder breng je mee:

  • Een opleiding in de richting van Personeelsadministratie/P&O/HRM;
  • Minimaal 3 jaar ervaring op een HR-afdeling of als ondersteuner van een HR-manager;
  • Kennis van (personeel)informatiesystemen en Microsoft Office. Kennis van Persmaster, ProTime, Qlikview is een pré;
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.

..en ben je bij voorkeur woonachtig bent in de regio Helmond en Eindhoven of de provincie Brabant.


Aanbod

In de rol van HR Administrator bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en veranderende werkomgeving. Je werkt met 3 collega HR Administrators en een Payroll Officer in een team onder supervisie van een Supervisor HR-administratie. Wij bieden je een fulltime (38 uur) positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand, 25 vakantiedagen, en een goede pensioenregeling.


Organisatie

De Vlisco Group is een bedrijf met een zeer interessant verhaal. Vlisco produceert al meer dan 170 jaar zeer populaire modestoffen van hoge kwaliteit, die een essentieel onderdeel vormen van de levendige West- en Centraal-Afrikaanse cultuur. Het portfolio van Vlisco Group bestaat uit vier merken: Vlisco, Woodin, Uniwax en GTP. Design, mode, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn hierbij de overkoepelende merkwaarden. Met hoofdkantoren en productielocaties in Nederland, Ivoorkust en Ghana, diverse lokale commerciële organisaties en circa 2300 medewerkers, is Vlisco Nederland op zoek naar kandidaten die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van toekomstige activiteiten. Mensen die zich thuis voelen in onze internationale cultuur en die zich kunnen vinden in het dynamische en creatieve karakter van ons bedrijf. Mensen die zelf ook een interessant verhaal hebben te vertellen.

 

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die we zoeken, stuur ons dan je CV met motivatie via onze website www.careers.vlisco.com . Indien je nadere informatie over de vacature wenst kun je contact opnemen met Ángela Castaño Estévez, Corporate Recruiter via +31611067619.