Vlisco Business process professional met lef

Job description

Vacature: Business process professional met lef

Wij zoeken mensen met lef en een passie voor bedrijfsprocessen. Waarom? Vlisco klimt langzaam uit het dal en de weg omhoog is ingezet. Hiervoor hebben wij mensen met lef en denkkracht nodig om Vlisco beter en sterker te laten worden. Dus, ben je net of bijna klaar met je studie, dan heeft Vlisco uitdagend werk voor jou in het speelveld van technische bedrijfskunde. Je gaat aan de slag in een uniek textielbedrijf waarin veel gebeurt.

Ons ERP systeem gaat naar een nieuwe upgrade en daarvoor zoeken wij versterking. Je bent intensief betrokken bij proces- en systeemverbeteringen voor Manufacturing & Logistics (NL), Sales (Afrika).Je ontwikkelt business analytics, dashboards en reporting en je hebt een flinke bijdrage aan de integratie van ERP in de fabriek.

Je gaat in het manufacturing team meedraaien in de ERP upgrade projecten. Voor jou wordt het een mix van hard werken, leren, snel en gedegen expertise opdoen, uitdaging en veel FUN. Ons filosofie is om je veel expertise van de diverse disciplines bij te brengen door vooral “on the job” te leren.


Arbeidsvoorwaarden

  • een fulltime contract
  • een marktconform salaris (inclusief vakantiegeld, 13e maand)
  • opleidingsmogelijkheden


Requirements

  • is (bijna) HBO of WO afgestudeerd, afstudeerrichting (Technische) bedrijfskunde, Informatica of Finance
  • heeft maximaal 2 jaar werkervaring op de arbeidsmarkt heeft een frisse blik en een hoop enthousiasme om bij Vlisco aan de slag te gaan
  • durft vragen te stellen, ook vragen die anderen niet durven te stellen
  • heeft goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Engels is vereist en Frans is een pré
  • heeft een sterk analytisch vermogen en is ook pragmatisch ingesteld heeft affiniteit met IT systemen ziet het als een uitdaging om zich in te zetten voor uiteenlopende projecten.


Procedure

Wij doen niet aan selectiedagen. Wij vinden een 1 op 1 kennismaking belangrijk en daarom zul je met veel mensen praten en veel van het bedrijf zien tijdens de sollicitatieprocedure. Spreek dit je aan, solliciteer direct door gebruikt te maken van de sollicitatiebutton (Apply). We zien graag een uitgebreid CV en motivatie. Dank alvast. 

Requirements

.