Service Technicus Productie

Job description

Voor de diverse teams in de Profit Centres zijn we op zoek naar fulltime:

 

SERVICE TECHNICI (M/V)

 

Functie-informatie

Het onderhouden en verbeteren van de binnen Vlisco aanwezige machines, installaties en apparatuur, zodanig dat het optimaal functioneren hiervan is en blijft gewaarborgd en productiestilstanden tot een minimum worden beperkt.

 

De taken zijn o.m.

  • Voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot onderhoud en modificaties; 
  • Verhelpen van storingen;
  • Het doen van voorstellen ter verbetering van technische situaties;
  • Opstellen van een onderhoudsplan voor één of meerderde machines, installaties of apparatuur;
  • Proactief handelen richting interne klanten en constructief reageren op verzoeken en klachten;
  • Actueel houden van het onderhoudssysteem;
  • Mede opstellen van instructies en procedures;
  • Afstemmen van werkzaamheden met collega’s;
  • Informeren, samenwerken en overleggen met leidinggevenden, andere service technici, operators en rapporteren van bevindingen en bijzonderheden.


In deze functie rapporteer je aan de Shift Manager van een Profit Center.

Requirements

Opleidings- en functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MBO-4 of heb je een gelijkwaardig werk- en denkniveau richting mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Affiniteit met overige technische vakgebieden is een pré.

Aanvullende kennis van Onderhoudstechniek.

Je dient te beschikken over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Kennis van de Engelse en Duitse taal heeft de voorkeur evenals het hebben van didactische vaardigheden. De optimale beheersing van de competenties samenwerken en probleemanalyse zijn een must.

Overige competenties die je goed beheerst zijn onder meer resultaatgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid,

plannen en organiseren, oordeelsvorming, aanpassingsvermogen, omgevingsbewustzijn en discipline.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft hier een fulltime dienstverband (38 uur) in een werkrooster waarbij 4-ploegendienst en dagdienst gecombineerd zijn. Wij betalen een marktconform salaris met 22,2% ploegentoeslag, een 13e maand, 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een optionele winstgratificatie.

 

Vlisco Group

Vlisco Group is een bedrijf met een zeer interessant verhaal. Vlisco produceert al 170 jaar zeer populaire modestoffen van hoge kwaliteit, met sprekende kleuren en expressieve dessins die een essentieel onderdeel vormen van de levendige West en Centraal Afrikaanse cultuur. Het portfolio van Vlisco Group bestaat uit vier merken: Vlisco, Woodin, Uniwax en GTP.


Design, mode, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn hierbij de overkoepelende merkwaarden. Vlisco Group heeft circa 2.300 medewerkers met een hoofdkantoor in Nederland, productielocaties in Nederland, Ivoorkust en Ghana, en vele lokale commerciële organisaties. Vlisco Netherlands heeft  circa 600 medewerkers.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie. Deze kandidaten voelen zich thuis in onze informele, ondernemende cultuur en kunnen zich vinden in het dynamische en creatieve karakter van ons bedrijf. Zij hebben zelf ook een interessant verhaal te vertellen!

 

Sollicitatieprocedure:

Indien je nadere informatie over de vacature wenst, kun je contact opnemen met Pierre Hendriks,
(Profit Centre Manager Energy, Utilities en De-waxing) tel. 0492-570539.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren, graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatiebrief.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.