Process & Quality Engineer

Description

Binnen Profit Centre Java Printing / Colour Kitchen zijn wij op zoek naar een fulltime Process & Quality Engineer


Organisatie
Vlisco Group is een bedrijf met een zeer inspirerend verhaal. Vlisco produceert al 170 jaar zeer populaire modestoffen van hoge kwaliteit, met sprekende kleuren en expressieve dessins die een essentieel onderdeel vormen van de levendige West en Centraal Afrikaanse cultuur. Het portfolio van Vlisco Group bestaat uit vier merken: Vlisco, Woodin, Uniwax en GTP. Design, mode, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn hierbij de overkoepelende merkwaarden. Vlisco Group heeft circa 2.300 medewerkers met een hoofdkantoor in Nederland, productielocaties in Nederland, Ivoorkust en Ghana, en vele lokale commerciële organisaties. Vlisco Netherlands heeft circa 600 medewerkers. Binnen de organisatie heerst een echte Brabantse cultuur; hard werken, gezelligheid en een hoge betrokkenheid vanuit de medewerkers. Dit in combinatie met bouwen en professionaliseren van de organisatie.

   

Verantwoordelijkheden

Beheersen, verbeteren en vernieuwen. Het voortdurend analyseren van bestaande processen. Het bedenken, voorbereiden en implementeren van verbeterings- en vernieuwingsprojecten. De controle, de coördinatie en de communicatie van dit geheel, is de kern van je functie.

Opstellen en toetsen van normen en procedures, het bepalen van meet- en controlesystemen, risico- en kostprijsanalyse. Het behoort allemaal tot je verantwoordelijkheid. Evenals het opleiden, instrueren en motiveren van medewerkers en regelmatige contacten en overleggen met interne en externe experts, leveranciers (en eventueel ook verantwoordelijken in de buitenlandse vestigingen). Je rapporteert aan de Profit Center Manager van een afdeling, maar bent tevens gevraagd en ongevraagd inzetbaar binnen heel Factory & Logistics.

Requirements

Opleidings- en functie-eisen

On time in full en scrap- en fents reductie zijn onze speerpunten. Door jouw pragmatische en pro actieve aanpak ben je in staat om ons te voorzien van nieuwe inzichten die je snel weet om te zetten tot resultaten. Je bent een energieke teamspeler, iemand die de kunst verstaat om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en zelf graag de mouwen opstroopt. Je taak is veelomvattend. Dat betekent dat je van aanpakken weet, snel kunt beslissen en ook efficiënt kunt delegeren.

Verder vragen we:

 • Dat je beschikt over een HBO+/wetenschappelijk werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding (Chemische Technologie, Procestechniek of Werktuigbouwkunde);
 • Werkervaring in een operationele technische omgeving;
 • Kennis van werkmethoden zoals DMAIC en Lean-Manufacturing;
 • Kennis van Matlab (pré).

Aanbod

In de rol van Process & Quality Engineer bieden wij je een uitdagende fulltime functie (38 uur) in een dynamische en veranderende werkomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van Vlisco. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 13e maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Variabele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Pensioensregeling;
 • Winstgratificatie;
 • Reiskostenvergoeding.

Interesse?
Indien je graag meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Angela Castaño, Recruiter via 06-11067619. Maak je interesse kenbaar door te solliciteren via de apply button. Bij je sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief en een uitgebreid curriculum vitae.