Process & Quality Engineer

Job description

Binnen Profit Centre Java Printing / Colour Kitchen zijn wij op zoek naar een fulltime: 

 

Process & Quality Engineer

   

Functie-informatie (takenpakket):

Beheersen, verbeteren en vernieuwen. Het voortdurend analyseren van bestaande processen. Het bedenken, voorbereiden en implementeren van verbeterings- en vernieuwingsprojecten. De controle, de coördinatie en de communicatie van dit geheel, is de kern van je functie.

Opstellen en toetsen van normen en procedures, het bepalen van meet- en controlesystemen, risico- en kostprijsanalyse. Het behoort allemaal tot je verantwoordelijkheid. Evenals het opleiden, instrueren en motiveren van medewerkers en regelmatige contacten en overleggen met interne en externe experts, leveranciers (en eventueel ook verantwoordelijken in de buitenlandse vestigingen). Je rapporteert aan de Profit Center Manager van een afdeling, maar bent tevens gevraagd en ongevraagd inzetbaar binnen heel Factory & Logistics.

Requirements

Opleidings- en functie-eisen:

Je beschikt over een HBO+/wetenschappelijk werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding (Chemische Technologie, Procestechniek of Werktuigbouwkunde).

Je hebt werkervaring in een operationele omgeving en kennis van werkmethoden zoals DMAIC en Lean-Manufacturing. Kennis van Matlab is een pré.

 

On time in full en scrap- en fents reductie zijn onze speerpunten. Door jouw pragmatische en pro actieve aanpak ben je in staat om ons te voorzien van nieuwe inzichten die je snel weet om te zetten tot resultaten.

Je bent een energieke teamspeler, iemand die de kunst verstaat om mensen te motiveren en te enthousiasmeren en zelf graag de mouwen opstroopt. Je taak is veelomvattend. Dat betekent dat je van aanpakken weet, snel kunt beslissen en ook efficiënt kunt delegeren. Je bent vlot Nederlands- en goed Engelstalig.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft hier een fulltime dienstverband (38 uur) in een flexibele dagdienst met variabele werktijden. Wij betalen een marktconform salaris, een 13e maand, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een optionele winstgratificatie.

 

Vlisco Group:

Vlisco Group is een bedrijf met een zeer interessant verhaal. Vlisco produceert al 170 jaar zeer populaire modestoffen van hoge kwaliteit, met sprekende kleuren en expressieve dessins die een essentieel onderdeel vormen van de levendige West en Centraal Afrikaanse cultuur. Het portfolio van Vlisco Group bestaat uit vier merken: Vlisco, Woodin, Uniwax en GTP.

Design, mode, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn hierbij de overkoepelende merkwaarden. Vlisco Group heeft circa 2.300 medewerkers met een hoofdkantoor in Nederland, productielocaties in Nederland, Ivoorkust en Ghana, en vele lokale commerciële organisaties. Vlisco Netherlands heeft  circa 600 medewerkers.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die een bijdrage kunnen leveren aan onze organisatie. Deze kandidaten voelen zich thuis in onze informele, ondernemende cultuur en kunnen zich vinden in het dynamische en creatieve karakter van ons bedrijf. Zij hebben zelf ook een interessant verhaal te vertellen!

 

Sollicitatieprocedure:

Indien je nadere informatie over de vacature wenst, kun je contact opnemen met Bert van Dijck (Profit Center Manager, Telefoonnummer 06-51806572 of per e-mail b.van.dijck@vlisco.com).

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren, graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatiebrief.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.